Downstreet (of te wel Neerstraat in het Nederlands) is de straat waar wij wonen en ons kantoor gevestigd is. Zo net in gezellig Limburg, zijn 2 geboren Kempenaren thuis op huisnummer 121.

Bij Downstreet Media zijn we niet zomaar een videoproductiebedrijf; we zijn uw partners in visuele communicatie. Ons ervaren team bestaat uit Tom en Laurein. In het dagelijkse leven man en vrouw, maar bij Downstreet Media zakenpartners.

Tom, een ervaren cameraman en editor, brengt niet alleen uw bedrijf in beeld, maar ook de mensen erachter. 

Laurein, een ervaren fotografe met 10 jaar ervaring in communicatie, zorgt voor de stilstaande beelden en het strategisch inzicht in alles wat marketing is.

Downstreet Media is vooral actief bij klanten in de regio’s Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant, maar doorkruiste op vraag van klanten reeds verschillende landen in Europa.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We zijn een klein bedrijf dat snel en efficiënt werkt, vlot te bereiken is en waar elke klant echt telt. Onze missie is het aanleveren van hoogwaardige video- en fotoproducties, waarbij we als zaakvoerders niet alleen zelf achter de camera’s staan, maar ook willen begrijpen wat uw bedrijf uniek maakt. Wij staan open voor ideeën, communiceren snel en efficiënt, en gaan ervoor om voor uw bedrijf een meerwaarde te bieden. Dat is Downstreet Media.

We hopen jullie snel te ontmoeten in ons kantoor met een koffie!

Laurein Horemans en Tom Cornelis. Zaakvoerders van Downstreet Media